Direct afspraak maken?

  0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

  Main menu

  Alisa van den Bosch

  Alisa van den Bosch
  De opleiding tot tandarts heb ik gevolgd aan het ACTA in Amsterdam. Ik heb tijdens de studie meer interesse gekregen in de orale implantologie en dento-alveolaire chirurgie. In de toekomst zal ik hier wat meer mee willen gaan doen, maar op het moment focus ik mij op de algemene tandheelkunde.
  Ik vind het belangrijk om samen naar een mooi en gezond gebit te werken. De patiënt duidelijk inlichten en de behandelingen zo aangenaam mogelijk laten verlopen, is hoe ik de samenwerking met de patiënt aan ga. Het sociale aspect van de tandheelkunde spreekt me daarom ook enorm aan.
  BIG-nummer: 19923455202

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Tandartspraktijk Nieuw-Vennep

  ×

  Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer

  Kies een praktijk

   

  × Direct afspraak maken?