Direct afspraak maken?

  0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

  Main menu

  De praktijk schaft een 3D röntgenapparaat aan

  Nieuw in Nieuw-Vennep:

  Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer heeft de primeur op het gebied van röntgenologie; de praktijk schaft een 3D röntgenapparaat aan.

  Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, vestiging Nieuw-Vennep (gevestigd op de begane grond van verzorgingscentrum Westerkim), is sinds kort in het bezit van de ‘Sirona Orthophos XG 3D’.

  Dit 3D röntgenapparaat is aangeschaft om patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Geen enkel ziekenhuis in de Haarlemmermeer is nog in het bezit van zo’n 3D röntgenapparaat. Om deze reden werden patiënten voor het maken van een 3D röntgenfoto verwezen naar ziekenhuizen buiten de regio, waardoor behandelingen forse vertragingen konden oplopen. Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer vond het daarom hoog tijd om -naast het 2D röntgenapparaat dat al jarenlang in de praktijk aanwezig is- een 3D röntgenapparaat aan te schaffen!

  Een 3D röntgenapparaat is een onmisbaar hulpmiddel bij bepaalde behandelingen. Het apparaat vergroot de mogelijkheden om de juiste diagnoses te stellen, bijvoorbeeld in de implantologie, chirurgie en bij (gecompliceerde) wortelkanaalbehandelingen. De uitgebreide panoramische programma’s van het 3D röntgenapparaat leveren beelden van hoge kwaliteit op met een minimale stralingsbelasting voor de patiënt.

  Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer streeft ernaar om zijn patiënten de hoogst haalbare tandheelkundige zorg te bieden. Er worden, naast de algemene tandheelkunde, vele deelgebieden van de tandheelkunde beoefend. Te denken valt aan implantologie, het chirurgisch verwijderen van (verstands)kiezen, kindertandheelkunde, gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen, cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kroon- en brugwerk en prothetiek (waaronder protheses op implantaten). Door de aanschaf van het 3D röntgenapparaat kan er binnen de praktijk een nog completer scala aan behandelingen geboden worden!

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Tandartspraktijk Nieuw-Vennep

  × Direct afspraak maken?