Direct afspraak maken?

  0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

  Main menu

  Kleuterklas naar Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer voor poetsinstructie

  De kleuterklas van de basisschool ‘t Venne in Nieuw-Vennep heeft deze maand ‘tandarts’ als thema en bracht hierom een bezoek aan Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, gevestigd in het verzorgingscentrum Westerkim in Nieuw-Vennep, voor een poetsinstructie en een rondleiding in de praktijk.

  Bij aankomst van de klas werden de kinderen door de tandartsassistente, Willy van Koningsbrugge, ontvangen en vol verbazing keken de kinderen naar alle spannende dingen in de behandelkamer. De kinderen kregen een poetsinstructie en een mooie tandenborstel om hun tanden mee te poetsen. IJverig poetsten ze mee.

  Na de poetsinstructie was er gelegenheid om vragen te stellen en vragen zoals; “Waarom komen er gaatjes in de kiezen?, Waarom wil iemand tandarts worden?, Wat is een wiebeltand? en Waarom zijn er ramen in de kamer van de tandarts?” kwamen aan de orde.  De assistente kon gelukkig overal antwoord op geven en na het behalen van een poetsdiploma gingen alle kinderen tevreden naar huis.

  Voorkomen is beter dan genezen en hierom acht Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer het erg belangrijk dat kinderen van jongs af aan poetsinstructies krijgen. In samenwerking met een aantal basisscholen zal Tandartsartsenpraktijk Haarlemmermeer aan meer kinderen poetsinstructies gaan geven.


   

   

   

  Voor meer foto’s zie: https://www.tphaarlemmermeer.nlhttps://www.tphaarlemmermeer.nl/wp-content/uploads/files/Poetsweek/

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Tandartspraktijk Nieuw-Vennep

  × Direct afspraak maken?