Direct afspraak maken?

  0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

  Main menu

  Martyna Polan

  Bigregisteratie: 19919642602

  Mijn naam is Martyna Polan en ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Medische Universiteit van Poznań in Polen. Sindsdien heb ik een grote passie ontwikkeld voor mijn werk, vooral op het gebied van restauratieve en esthetische tandheelkunde. Ik geloof dat een mooie en gezonde glimlach iemands zelfvertrouwen enorm kan versterken.

  Ik ben voortdurend bezig mijn kennis en vaardigheden te verbeteren door regelmatig deel te nemen aan cursussen en conferenties. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de tandheelkunde.

  Preventie en profylaxe zijn voor mij essentieel. Ik streef ernaar om mijn patiënten niet alleen te helpen bij het herstellen van hun gebit, maar ook om hen te voorzien van de juiste informatie en zorg om toekomstige problemen te voorkomen.

  Mijn doel is om elke patiënt een comfortabele en positieve ervaring te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorg voorop staan. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en samen te werken aan een stralende glimlach.

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Tandartspraktijk Nieuw-Vennep

  ×

  Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer

  Kies een praktijk

   

  × Direct afspraak maken?