Direct afspraak maken?

  0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

  Main menu

  Tessa Takens

  Tessa TakensAls kind was ik altijd aan het knutselen en aan het priegelen. Hoe kleiner hoe beter! Dat was voor mij een van de belangrijkste redenen om tandheelkunde te gaan studeren.
  In 2005 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het ACTA in Amsterdam. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in een aantal verschillende groepspraktijken. Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij tandartsenpraktijk Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep.

  Ik hecht veel waarde aan een goede sfeer in de behandelkamer; aan elk gebit zit ook een mens vast! Een goede vertrouwensband geeft mij veel voldoening en werkplezier.
  Het knutselen en priegelen wat ik als kind al zo leuk vond, vind ik na al die jaren nog steeds eenvan de leukste dingen om te doen. Daarom gaat mijn speciale interesse uit naar de restauratieve, esthetische tandheelkunde. Ik heb hier veel nascholing in gevolgd. Ook heb ik mij gespecialiseerd in het herstellen van (ernstig) versleten gebitten. Tevens ben ik gecertificeerd aanbieder van de Invisalign beugelmethode voor volwassenen.

  Na jarenlang als algemeen tandarts werkzaam te zijn geweest, richt ik mij binnen Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer nu alleen nog op de bovengenoemde deelgebieden van de tandheelkunde. Ik ben hier werkzaam op de maandagen.

  BIG-registratienummer: 09064631902

  https://www.instagram.com/verwijspraktijk_haarlemmermeer/

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Tandartspraktijk Nieuw-Vennep

  ×

  Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer

  Kies een praktijk

   

  × Direct afspraak maken?