Direct afspraak maken?

  0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

  Main menu

  Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer geeft poetsinstructie aan basisscholieren

  Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer, gevestigd in het verzorgingscentrum Westerkim in Nieuw-Vennep, stuurt elke woensdag tandartsassistente Willy van Koningsbrugge langs basisscholen om kinderen poetsinstructies te geven en het belang van een goed gebit aan kinderen uit te leggen. Inmiddels zijn er veel basisscholen bezocht en zijn de kinderen en de tandartsassistente erg enthousiast over deze bezoek.

  Tandartsassistente Willy legt de kinderen uit hoe ze hun tanden moeten poetsen en hoe belangrijk het is om dat zo goed mogelijk te doen. De tandartsassistente geeft aan dat de jeugd erg slim is en goede vragen stelt zoals; Hoe kan je zien als de tandenborstel versleten is?, Welke tandpasta is het beste?, Wanneer komen de grote mensen tanden? en Wat is fluor?.

  Alle kinderen krijgen ook een informatiepakket van Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer mee naar huis voor de ouders. In het pakket zit een informatieblad voor de ouders, een poetsinstructie blad voor kinderen met plaatjes, een kleurplaat, een tandenborstel en een poetsdiploma. Op www.tphaarlemmermeer.nl/kinderen/ kunnen ouders hun kinderen video’s van poetsinstructies laten zien en meer informatie raadplegen.  

  Op deze manier hoopt Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer om kinderen en ouders bewust te maken van het belang van een goed gebit.

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Tandartspraktijk Nieuw-Vennep

  × Direct afspraak maken?