Direct afspraak maken?

  0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

  Main menu

  Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer

  In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken tien tandartsen, twee endodontologen, een implantoloog, vier mondhygiënisten en een tandtechnicus.

  Elk patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, en kan ook binnen onze praktijk gebruik maken van interne verwijzing zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van de verstandskiezen, kindertandheelkunde, endodontologie (wortelkanaalbehandeling), cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kronen en bruggen, prothetiek, prothesen op implantaten, bleken.

  Bij het eerste bezoek maken wij kennis en bekijken wij het gebit. Ook als u langere tijd niet naar de tandarts bent geweest, kunnen wij een behandelplan voor u maken. Indien u dit wenst, dan kunnen wij u een begroting geven

  U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een kennismaking, advies, voorlichting of een eventuele second opinion.

  Patiëntvriendelijkheid, kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel.

  Wij nemen tijdelijk weer patiënten aan en hebben geen wachtlijst. U kunt zich inschrijven via deze link.

  RTL 4 is op bezoek geweest bij onze vestiging in Nieuw-Vennep. Een aantal tandartsen komen in het programma aan het woord en geven de kijker een rondleiding door de praktijk. Ook krijgt de kijker een behandeling te zien waarbij digitaal een 3D-kroon wordt vervaardigd en geplaatst bij een patiënt in een zitting.

  Tandartsenpraktijk Hoofddorp

  Tandartspraktijk Nieuw-Vennep

  ×

  Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer

  Kies een praktijk

   

  × Direct afspraak maken?